כנפי עוף עם רוטב בסגנון סיני "כמו במסעדה".  מומלץ להכין כמות כפולה של רוטב ולהגיש בתוספת אורז לבן.

כנפיים בסגנון סיני
המתכון והתמונה באדיבות סוניה שוורצמן

מרכיבים
16 כנפיים גדולות
125 גרם סוכר חום
2 כפות חומץ בן יין לבן
חתיכה של שורש זנגביל באורך 5-6 ס"מ, מגורד
5-6 שיני שום גדולות מגורדות או פרוסות דק

אופן הכנה
לערבב את כל חומרי המרינדה בקערה גדולה.
להניח את הכנפיים בקערה ולשים בצד לשעה או יותר.
לחמם תנור לחום של 200 מעלות. להניח את הכנפיים  בתבנית ולאפות במשך 25-30 דקות.
בזמן שהכנפיים בתנור, לסנן את המרינדה, להעביר לסיר קטן, להרתיח ולבשל מספר דקות.
להגיש את הכנפיים בליווי הרוטב.

הדפסה