מנת פסטה פשוטה להכנה שהייחוד שלה הוא בשימוש בעגבניות הטריות. חשוב שתשתמשו בעגבניות משובחות ומוצקות.
פסטה עם גבינה ועגבניות טריות
המתכון והתמונה באדיבות סוניה שוורצמן

רכיבים
500 גרם פסטה בצורת קונכיות קטנות, פוזילי או פרפאלה
500 גרם עגבניות
375 גרם ריקוטה או גבינה רכה אחרת
60 גרם גבינת פרמזן מגורדת
12 עלי בזיליקום, קרועים לפיסות קטנות
2-3 שיני שום
1 כף שמן זית

הוראות הכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. קוצצים את השום, חותכים עגבניות לריבועים. במחבת קטנה מחממים שמן ומטגנים את השום במשך 30 שניות. מוסיפים עגבניות, מערבבים ומורידים מהאש. בקערה גדולה מערבבים את שני סוגי הגבינות והבזיליקום. מוסיפים את הפסטה החמה ואת תערובת העגבניות והשום, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ומגישים. בתיאבון!
 


טבוריתון הינו מגזין אינטרנטי בנושאי הריון, לידה וגידול תינוקות וילדים של טבורית בנק דם טבורי.

 

שותפים עסקים   מקבוצת טבורית
המרכז הרפואי שיבא