פעילות עם הילדים במטבח תעזור לכם להעביר את ימי הקיץ החמים. קבלו מתכון לכדורי שוקולד-חלבה שנטרפים בשנייה!

כדורי שוקולד וחלבה
המתכון והתמונה באדיבות סופיה קריינוביץ'

רכיבים ל-40 כדורים350 גרם חלבה
500 גרם פתי בר
150 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
3/4 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
לציפוי: קוקוס או אגוזים טחונים


הכנה
1. מחממים חלב ושמנת במיקרוגל.
2. מוסיפים את כל סוגי השוקולד ומפעילים את המיקרו ל-1.5-2 דקות נוספות או עד שכל השוקולד נמס.
3. מרסקים את החלבה והפתיבר במעבד מזון. בקערה גדולה מערבבים את תערובת החלבה והפתיבר עם תערובת החלב והשוקולד, ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצרים כדורים בקוטר 3-3.5 ס"מ ומצפים בקוקוס או באגוזים טחונים.
5. שומרים במקרר שעתיים לפחות לפני ההגשה.


הערות וגיוונים
אפשר להחליף 150 גרם שוקולד חלב ב-150 גרם שוקולד מריר.
ניתן להשתמש בממרח חלבה במקום חלבה.
אפשר להחליף את החלבה בקופסת נוטלה (350 גרם).
אפשר לשמור את הכדורים האלה בהקפאה למשך מספר שבועות, בקופסה סגורה היטב.
הדפסה