מרכיבים
250 גרם קמח
50 גרם אבקת קקאו
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר + סוכר לציפוי העוגיות
קורט מלח
ביצה + חלבון להברשה
80 גרם פקאן קצוץ (למי שרוצה)
הוראות הכנה
בקערה מערבבים את הסוכר, הקקאו, הקמח והחמאה עד לקבלת מרקם פירורי.
מוסיפים את הביצה והמלח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים מהבצק שלושה גלילים, מברישים את הגלילים בחלבון ומגלגלים בסוכר.
מכניסים למקפיא ל-20 דקות, מוציאים ופורסים לפרוסות שוות.
מסדרים בתבנית אפיה ואופים במשך כ-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
צום קל ובתאבון!